top of page

WHAT TO EXPECT?

Klaar om de grenzen van virtual reality te verkennen?

Zero Latency - what's in a name - gaat wereldwijd prat op de beste game experience en de meest onberispelijke free-roam VR kwaliteit te bieden. Hierdoor zit je bij ons écht in het spel, kan je vrij rondlopen zonder draden of rugzak en ben je helemaal in een andere wereld, tezamen met je familie, collega's of vrienden!

Als herinnering aan de ongelooflijke ervaring die je bij ons kan beleven, bezorgen we je nadien enkele foto's en video's zodat je kan nagenieten en je plezier kan delen met iedereen.

THE GEAR

The best VR experience in the world gaat natuurlijk niet zonder de beste apparatuur.

Bij Zero Latency hebben we samen met HTC, dé referentie in VR, gezorgd voor een naadloze samenwerking tussen je VR bril met 4K weergave, de hoofdtelefoon voor een sublieme geluidservaring én een levensechte gun op maat gemaakt!

Zorg jij voor gemakkelijke kledij en schoenen? Wij zorgen voor de rest.

Zero Latency Next Gen VR Gear

DE GROOTSTE VAN GENT & ANTWERPEN

Met ongeveer 150 m² VR arena kan je makkelijk tot 8 personen tegelijk spelen,

maar ook met z'n tweetjes ben je van harte welkom bij ons.

In onze VR bar kan je voor of na het spelen gezellig genieten van een drankje, gratis darts of kickeren.

Heb je grotere plannen? In totaal is onze locatie zo'n 400m² dus ook grote groepen kunnen we hier ontvangen.

Zo kan je beschikken over een unieke setting voor een feest, ontbijtsessie, workshops, walking diner enz..

Zero Latency free roam VR arena
 • HOEVEEL PERSONEN KUNNEN TEGELIJKERTIJD SPELEN?
  Er kunnen maximaal 8 spelers tegelijk spelen. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je meerdere VR sessies achter elkaar boeken. De VR sessies lopen deels in parallel, je hoeft dus niet lang op elkaar te wachten. Speel je niet, dan kun meekijken met de andere groep en op schermen volgen wat zij meemaken. We hebben ook andere leuke recreatie staan zoals een kickertafel, darts en basketwerpen die je vrij mag gebruiken.
 • VANAF WELKE LEEFTIJD?
  Spelers moeten 9 jaar of ouder zijn en minimaal 135 cm groot om te kunnen spelen. Sommige games kunnen reeds vanaf 8 jaar, maar zombie games raden we pas vanaf 13 jaar aan. Alle spelers onder de 18 jaar hebben toestemming van de ouders nodig om te spelen. Deelnemers van 15 jaar of jonger moeten worden vergezeld door een ouder of voogd.
 • VOOR WIE IS HET (NIET) GESCHIKT?
  Spelers onder invloed van alcohol of drugs mogen niet spelen. Als we besluiten dat je om deze redenen niet kan spelen dan heb je geen recht op terugbetaling of een tegoed. Je moet in staat zijn om zelfstandig rond te kunnen lopen gedurende minstens een half uur met volledig gebruik van beide handen. Mensen met maar één werkend oog kunnen gewoon spelen. Om veiligheidsredenen kan iedereen in de volgende situaties niet spelen: Epilepsie en soortgelijke epileptische aandoeningen Doof of ernstig gehoorverlies Gebroken been of arm Rolstoelgebruikers zonder begeleider of niet zelfstandig mobiel Virtual Reality wordt niet aanbevolen voor mensen met hartaandoeningen of die hoog zwanger zijn.
 • IN WELK TAAL ZIJN DE GAMES?
  De games zijn in het Engels, maar zijn ook prima te spelen als Engels niet je sterkste kant is. In de briefing vooraf leggen we alles in het Nederlands, Engels of Frans uit.
 • HOE LANG DUURT DE VR ERVARING?
  Kies je voor een voordeelpakket met een warm-up game van 15 minuten en een shooter van 30 minuten, dan duurt jouw VR ervaring in totaal ruim een uur inclusief de briefings. Je kan ook voor een kortere spelbeleving kiezen met een game van 30 minuten of 2 van een kwartier, dan ben je een ongeveer 45 minuten bezig inclusief briefing. Bij groepen van meer dan 8 personen of meerdere games na elkaar, kunnen we de spelindeling en tijdsduur samen kiezen.
 • HOE KAN IK TICKETS KOPEN?
  Reserveren wordt aangeraden om zeker een plaatsje te hebben. Klik bovenaan de pagina op de knop RESERVEER NU om tickets te kopen. Je kunt dan zelf een tijdstip en game uitkiezen. Als er een extra persoon meekomt dan kan je een los kaartje bijkopen op dezelfde manier of ter plaatse.
 • HOEVEEL KOST HET?
  Onze prijzen variëren per dag en spelduur. Prijzen beginnen bij 28,90€ per persoon voor een volledige spelbeleving. Klik op de knop tickets bovenaan de pagina voor exacte prijzen. Check zeker ook de deals voor groepen en onze uitzonderlijk hoge kortingen voor verjaardagsfeestjes en studenten!
 • HOE KAN IK BETALEN?
  Online: Er kan met Bancontact, Credit card, IDeal, Klarna of Google Pay betaald worden. Op locatie: Er kan zowel cash, via credit/debit kaart of met Apple Pay en Google Pay betaald worden.
 • KAN IK EEN BRIL DRAGEN?
  Het is mogelijk om met een bril te spelen. Brillen tot circa 14 cm breed passen goed. Sommige mensen vinden het alsnog meer comfortabel om met lenzen te spelen.
 • KAN JE LAST KRIJGEN VAN BEWEGINGSZIEKTE (KINETOSIS)?
  Hoewel we keihard hebben gewerkt om je een meeslepende ervaring te bieden zonder dat je last krijgt van een bewegingsziekte, kan het sporadisch voorkomen. Slechts 0,02% van onze spelers heeft zich teruggetrokken als gevolg van reisziekte. Als je last hebt van duizeligheid of agorafobie, laat het ons dan weten. Wij letten extra op en begeleiden je door het spel.
bottom of page